Fillarihuolto.fi

Pyörä huollossaNoudimme ensimmäisen pyörän perushuoltoon maaliskuussa 2010, ja siitä lähtien olemme pyrkineet tekemään työmme vuosi vuodelta paremmin.

Tavoitteenamme on edistää pyöräilyä pk-seudulla ja tehdä asiakkaittemme polkupyörän ylläpito mahdollisimman vaivattomaksi kilpailukykyiseen hintaan. Huoltotyölle annamme elinikäisen takuun.

Huoltoomme tulevat pyörät noudetaan asiakkailta kuljetuspalveluna huoltoverstaallemme Espoon Koskeloon. Toistaiseksi emme ota pyöriä vastaan verstaallamme.

Usein kysytyt kysymykset

Millä voin maksaa?
Maksutavoiksi käyvät käteisen lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard.

Miksi toisina päivinä kuljetuspalvelu on halvempi?
Syy on hyvin yksinkertainen: Meidän kulumme ovat alhaisemmat, jos samalta alueelta tulee huoltoon enemmän pyöriä. Voimme siis näinä päivinä siirtää säästön suoraan kuljetuspalvelun hintaan alennuksena.

Onko toimintanne ekologisesti kestävää?
Otamme ympäristön huomioon parhaan kykymme mukaan. Huollossa käytetään laadukkaita osia ja itse huoltotyöt tehdään huolellisesti, jolloin pyörän huoltoväli pitenee ja luonto kiittää. Kierrätämme huollossa syntyvän kumi-, metalli-, paperi- ja kartonkijätteen. Lisäksi pyrimme suunnittelemaan kuljetuspalvelun ajoreitin mahdollisimman ekologiseksi. Kannustamme myös saman alueen asiakkaita keskittämään pyörän noutotilaukset samalle päivälle, jolloin ajomäärä pienenee merkittävästi.

Miksi ette vastaa puhelimeen?
Toivomme, että ottaisit ensisijaisesti yhteyttä palautelomakkeella tai sähköpostilla. Jos kuitenkin haluat soittaa emmekä pysty vastaamaan, voit jättää puhelinnumerosi vastaajaan. Soitamme takaisin kun kiire hellittää.

 

 

Yhteystiedot:

044 32 8989 2 (Ei tekstiviestejä. Vastaajaan voi jättää soittopyynnön)

Koskelontie 16, Espoo (verstaalla ei huoltotöiden vastaanottoa, eikä varaosamyyntiä)
Y-tunnus: 2311380-9