Palvelumme


Polkupyörä on kulkuväline, joka vaatii säännöllistä huolenpitoa. Lika ja voitelun puute lyhentävät pyörän osien elinikää huomattavasti. Väärät säädöt vaihteissa, jarruissa tai laakereissa aiheuttavat epämukavan ajokokemuksen lisäksi osien ennenaikaisen loppuun kulumisen ja pahimmassa tapauksessa vaaratilanteen.

Perus- ja Täyshuollossa pyörä pestään, voitelua tarvitsevat osat voidellaan ja säädöt käydään läpi, jotta ajaminen olisi turvallista ja mukavaa. Meiltä saat myös varaosat ja tarvikkeet sekä niiden asennukset.


Kuljetuspalvelu

Polkupyöräsi noudetaan huoltoon kotioveltasi ja palautetaan huollettuna samaan paikkaan. Tilatessasi huoltoa, voit itse valita sinulle sopivimman noutopäivän ja -ajan. Pyörän palautusajan sovimme pyörää noutaessamme.

Kuljetuspalvelumme toimii Espoosta, Helsingistä, Kauniaisista, Kirkkonummelta ja Vantaalta. Kuljetuspalvelun hinta selviää hintalaskurilla postinumeron perusteella.

Jos pyörälläsi ei ole kiire päästä huoltoon ja haluat säästää kuljetuskuluissa voit tilata kampanja-alennuskirjeen.


Kierrätyspalvelu

pyörävarasto Jos varastossasi lojuu tarpeettomia polkupyöriä, tilaa meidät viemään ne pois. Emme veloita kierrätettävän pyörän noudosta. Kierrätettävästä ajokuntoisesta pyörästä annamme jopa 69 € arvoisen alennuskoodin, jonka voi käyttää itse tai lahjoittaa kaverille.

Pois viedyt fillarit kunnostetaan liikennekelpoisiksi. Polkupyörät, jotka eivät enää jaksa liikennekäyttöä, puretaan ja materiaalit kierrätetään. Esimerkiksi pyörän metalliosat ja runko saavat uuden elämän teräs- ja valimoteollisuuden tuotteina.

Jos pyöräkellarisi kaipaa siivousta, ota yhteyttä tai tilaa nouto pyörällesi helposti täältä.


Yrityksille

pyörävarastoTyöntekijöiden vapaa-ajan liikunnan ja työmatkapyöräilyn edut lienevät jokaisen työnantajan tiedossa. Yrityksille, jotka haluavat edistää työntekijöidensä liikkumista, tarjoamme räätälöityjä polkupyörän huoltopalveluita ml. huoltosopimukset. Alla kaksi esimerkkiä palveluistamme:

Pyörähuolto työntekijöiden menopeleille
Huollon haluavat työntekijät ajavat sovittuna päivänä pyörillään töihin ja kiinnittävät niihin ennalta toimittamamme huoltotilauslapun.
Noudamme pyörät huoltoon. Olemme yhteydessä työntekijään, jos osia tarvitsee vaihtaa.
Palautamme pyörät sovittuna päivänä.

Teemapäivänä pyörähuoltoa
Tulemme yrityksen tiloihin huoltokalustomme kanssa. Töihin pyörällä saapuneet työntekijät saavat pikahuollon pyörälleen työpäivän aikana. Jos pyörä tarvitsee isompaa remonttia, pyörä voidaan ottaa huoltoauton kyytiin ja palauttaa myöhemmin.

Ota yhteyttä tai vinkkaa pyörähuollosta työnantajallesi, niin edistetään yhdessä työhyvinvointia ja laitetaan fillarit työmatkakuntoon.